skip to Main Content

Ik ben Brit en jouw wensen, of het nu gaat om nagelstyling, wenkbrauwstyling, make-up of hairstyling zijn mijn startpunt om jou om te toveren tot een nóg mooiere versie van jezelf!

Mijn missie is jou een goed gevoel over jezelf geven! En ervoor te zorgen dat jij blij en zelfverzekerd de deur uit gaat!

Ook is mijn doel altijd al geweest om mensen blij te maken. Vroeger deed ik dat door middel van theatervoorstellingen maken. Tijdens en na mijn studie aan de Frank Sanders’ Akademie voor musicaltheater en mijn studies Theaterwetenschap en Italiaanse taal en cultuur aan de Universiteit van Amsterdam.

Kunst, cultuur en uiterlijke verzorging zijn altijd een rode draad in mijn leven geweest. Naast mijn creativiteit.

Ik word er gelukkig van als ik die vier interesses kan samenvoegen om een ander blij te maken. Ik heb mijn hairstyling en visagie opleiding gevolgd bij Dutch Beauty Academy in Amsterdam. Het certificaat Master of Beauty van de Nederlandse Cosmetica Vereniging heb ik ook in mijn bezit.
Via Douglas heb ik browstyling trainingen gedaan bij Anastasia Beverly Hills en Benefit.
Dus ik heb veel ervaring binnen de cosmeticabranche.

Sinds september 2019 ben ik de trotse eigenaar van de webshop www.beautyfabshop.com.

Stor(e)y-store

Hallo,

Ik ben Ildikó, de bedenker van Stor(e)y-store, leuk dat u de tijd neemt om even een stukje over mij te lezen. Een (web) winkel vol met verhalen.

Als het om meubels, accesoires gaat of andere mooie, bruikbare spullen heeft dat altijd mijn aandacht al getrokken.

Wat ik altijd jammer heb gevonden is hoe vaak spullen worden afgedankt, terwijl ze nog zoveel in hun mars hebben. Door kleine en soms grotere aanpassingen, altijd met liefde en aandacht kunnen meubels zomaar heel veel levens krijgen.

Daarnaast verzamel ik steeds een collectie spullen gemaakt van gerecycelde materialen, bio of bijvoorbeeld gemaakt door mensen met een arbeids beperking. Zo probeer ik mijn steentje bij te dragen aan een betere wereld.

Mocht u iets leuks zien terwijl u bij Norastyle op de kappersstoel zit, kan het zomaar zijn dat het te koop is! Vraag er gerust naar.

U kunt ook met mij contact opnemen voor meer informatie.

Ildikó
06 27 503 459

INFO@STOREYSTORE.NL

Neem ook is een kijkje op mijn website,
WWW.STOREYSTORE.NL

WhatsApp chat